Álláshirdetés - projekt ügyintéző

Az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatósága közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A § alapján pályázat útján betölthető projekt ügyintéző munkakört hirdet.

 

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozott idejű jogviszony, próbaidő kikötésével.


Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő


A munkavégzés helye: 6500 Baja, Széchenyi u. 2/C.


Illetmény: Az illetmény megállapítására a 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó.


A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Közreműködik az EU-s pályázatok előkészítésében, bonyolításában, ellátja a projektek elszámolási, nyilvántartási és jelentési kötelezettségeit.

 

Pályázati feltételek: szakirányú középfokú iskolai végzettség, mérlegképes könyvelő szakképesítés, felhasználói szintű számítógépes ismeret, büntetlen előélet.

 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: pályázatkezelés és -elszámolás területén szerzett szakmai gyakorlat, egyéb releváns szakképesítés, angol nyelvtudás.

A munkakör a pályázat elbírálása után azonnal betölthető.


A jelentkezés határideje: 2018. április 20. 14 óra


A jelentkezés módja: személyesen vagy postai úton az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság címére történő megküldésével (6500 Baja, Széchenyi u. 2/c.), illetve elektronikus levélben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).
A jelentkezéshez csatolandó önéletrajz, végzettséget, szakképesítést igazoló okmányok másolata, nyilatkozat a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez történő hozzájárulásról. Kérjük a borítékon feltüntetni a „projekt ügyintéző” munkakör megnevezést.

 

A kinevezés további feltétele: büntetlen előélet, melyet 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvánnyal kell igazolni.

 

Az álláspályázat megtekinthető a www.kozigallas.gov.hu, valamint az www.aduvizig.hu honlapon.