Víz Világnapja alkalmából meghirdetett rajz és fotópályázatok eredményei

Igazgatóságunk a Magyar Hidrológiai Társaság Bács-Kiskun megyei Területi Szervezetével közösen a Víz Világnapja alkalmából még februárban meghirdette rajz és fotópályázatát, óvodások, alsó és felső tagozatos diákok részére.

Felhívásunk az idei évben nemzetközi lett, hiszen Szlovákiából és Szerbiából is kaptunk alkotásokat. De nemcsak Bajáról, hanem  Hajdúszoboszlóról, Ballószögről, Szentesről, Csongrádról, Debrecenből, Mezőberényből, Versegről, Berettyóújfaluról, Budapestről, Balatonszárszóról és Balatonfűzfőről is szép számmal érkeztek a pályamunkák melynek nagyon örültünk. A beérkezett alkotások elbírálása március közepén megtörtént, a zsűri huszonegy pályázatnak ítélt díjat.
Eredményhirdetésre és díjátadó ünnepségünkre 2019. március 22-én 16 órai kezdettel került sor. A gyerekeket, családtagjaikat illetve a felkészítő pedagógusokat Mándity Milán műszaki igazgatóhelyettes úr köszöntötte, majd kezdetét vette az eredményhirdetés. A nyertesek oklevelet és tárgyjutalmat vehettek át.

Nyertes pályázatok

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.